10 maart 2020

Costa Cruises herziet vaarschema’s in Italië na nieuwste overheidsmaatregelen

In navolging van de nieuwe maatregelen die de Italiaanse regering gisteravond heeft ingevoerd teneinde de gezondheidsnoodsituatie op het nationale grondgebied te bedwingen, heeft Costa Cruises de routes van haar schepen die Italiaanse havens aandoen tot 3 april herzien.

“Als Italiaanse organisatie en de enige cruisemaatschappij die de Italiaanse vlag voert, garanderen we de naleving van de voorschriften en ondersteunen wij de Italiaanse autoriteiten en de gemeenschap in deze buitengewone inspanning om de huidige noodsituatie het hoofd te bieden”, aldus Neil Palomba, President van Costa Cruises.

Cruises die momenteel aan de gang zijn, doen alleen Italiaanse havens aan zodat gasten kunnen uitstappen en terugkeren naar huis, zonder excursies of nieuwe inschepingen. Het bedrijf informeert onmiddellijk alle gasten die met deze wijzigingen te maken krijgen en biedt hen een toekomstig cruisetegoed zodat ze op een later tijdstip van een cruise kunnen genieten.

In de afgelopen dagen heeft Costa Cruises al alle uitgaande Italiaanse gasten die vertrokken van cruises buiten de Middellandse Zee geannuleerd in een poging risico’s te beperken en de specifieke maatregelen van de Italiaanse regering te handhaven. De bescherming van de gezondheid en veiligheid van gasten en bemanningsleden heeft bij Costa Cruises de hoogste prioriteit. Aan boord van Costa-schepen is het ontsmettingsniveau verhoogd om gasten en bemanningsleden te verzekeren van maximale hygiëne en veiligheid. Het bedrijf heeft al bij aanvang van de Covid-19 noodsituatie strenge gezondheidsonderzoeken bij het aan boord gaan ingevoerd.

20 nachten met de Sirena


Geniet van een droomcruise met de Sirena
Rederij: Oceania Cruises

 

Meer info

Schip: Sirena
Vertrekpoort: Southampton
Reisduur: 20 nachten
Normale prijs vanaf: 5724.00
Korting: 20 %
Speciale www.123cruisetips.nl prijs:

€ 4,579

14 nachten met de Carnival Freedom


Cruise in 15 dagen naar Galveston met Carnival Cruise Line
Rederij: Carnival Cruise Lines

 

Meer info

Schip: Carnival Freedom
Vertrekpoort: Galveston
Reisduur: 14 nachten
Normale prijs vanaf: 1479.00
Korting: 22 %
Speciale www.123cruisetips.nl prijs:

€ 1,154

14 nachten met de Caribbean Princess


Cruise in 15 dagen naar Fort Lauderdale met Princess Cruises
Rederij: Princess Cruises

 

Meer info

Schip: Caribbean Princess
Vertrekpoort: Fort Lauderdale
Reisduur: 14 nachten
Normale prijs vanaf: 1528.00
Korting: 10 %
Speciale www.123cruisetips.nl prijs:

€ 1,375