Crystal Cruises

Rederij Crystal Cruises wordt door de lezers van prestigieuze vakbladen als Condé Nast Traveler en Travel + Leisure steevast verkozen tot World's Best. Sinds haar oprichting ontving deze rederij meer onderscheidingen dan welke andere ook.

Met zijn twee schepen van wereldklasse (de Crystal Serenity en de Crystal Symphony) is Crystal Cruises erin geslaagd op korte tijd door te stoten naar de top van de cruise-industrie. Daarvoor bezorgt de rederij haar gasten in de categorie luxevakanties niet alleen de best mogelijke cruise-ervaring, maar ook de best mogelijke reiservaring. Het resultaat biedt het beste van twee werelden: alle voordelen van een groot schip in het luxueuze kader van een klein schip. Crystal Cruises is dan ook een van de rederijen met het grootste aantal ‘herbookers’.

Ruimte, rust, materialen van de hoogste kwaliteit en een warme gastvrijheid dragen bij tot een gevoel van perfectie. Het luxegehalte van Crystal Cruises wordt vaak vergeleken met dat van 's werelds beste hotels zoals Four Seasons en Ritz-Carlton. Ook het aantal personeelsleden is buitengewoon. Op de Crystal Serenity bijvoorbeeld staan voor 1.050 passagiers maar liefst 655 personeelsleden klaar.

Crystal Cruises is een all-inclusive maatschappij waarbij alle fooien, (bijna) alle drankjes en maaltijden inclusief zijn.

Meer dan 85% van alle hutten heeft een balkon. Alle hutten zijn voorzien van alle luxe: softdrinks en water, badjassen, slippers en (in de duurdere categorie) zelfs een jacuzzi. Ook voor kinderen is er een uitgebreid kinderprogramma, wat uniek is voor een ultraluxueuze cruisemaatschappij.

10 nachten met de Explorer of the Seas®


Vaar met de Explorer of the Seas naar Southampton
Rederij: Royal Caribbean International

 

Meer info

Schip: Explorer of the Seas
Vertrekpoort: Southampton
Reisduur: 10 nachten
Normale prijs vanaf: 2113.00
Korting: 14 %
Speciale www.123cruisetips.nl prijs:

€ 1,817

7 nachten met de Disney Fantasy


Cruise langs het zonnige Jamaica
Rederij: Disney Cruise Line

 

Meer info

Schip: Disney Fantasy
Vertrekpoort: Port Canaveral
Reisduur: 7 nachten
Normale prijs vanaf: 1131.00
Korting: 1 %
Speciale www.123cruisetips.nl prijs:

€ 1,120

10 nachten met de Nautica


Indrukwekkende cruise langs de Britse Eilanden
Rederij: Oceania Cruises

 

Meer info

Schip: Nautica
Vertrekpoort: Dublin
Reisduur: 10 nachten
Normale prijs vanaf: 4764.00
Korting: 36 %
Speciale www.123cruisetips.nl prijs:

€ 3,049