15 mei 2021

Oceania Cruises verbetert het culinaire programma aan boord

Oceania Cruises breidt haar culinaire programma verder uit als onderdeel van de volgende fase van haar langlopende OceaniaNEXT-verbeteringsprogramma.

De verbeterde eetervaring en service zullen debuteren op de Marina als het vanaf 29 augustus vanuit Kopenhagen haar activiteiten in Scandinavië en West-Europa hervat. De verbeteringen van OceaniaNEXT zullen daarna debuteren aan boord van Regatta, Insignia, Nautica, Riviera en Sirena wanneer elk schip weer gaat varen. De komende maanden zullen er meer meer verbeteringen aan OceaniaNEXT worden onthuld.

“We zijn dit ambitieuze initiatief gestart om elk facet van de Oceania Cruises-gastervaring naar een nieuw niveau te tillen”, aldus Bob Binder, president en CEO van Oceania Cruises. “Van zorgvuldig opnieuw ontworpen menu’s tot verbeterde service tot de dramatische renovatie van onze zes schepen, gasten zullen ontdekken dat de Oceania Cruises-ervaring beter is dan ooit.”

In The Grand Dining Room zullen meer dan twee dozijn nieuwe gerechten aan het dinermenu worden toegevoegd. Nieuwe hapjes zijn onder meer gekarameliseerde eendenlever met abrikozen doordrenkt met wijn uit de Loire-vallei, en mozzarella fior di latte panna cotta met aubergine en gefrituurde focaccia. Nieuwe hoofdgerechten variëren van Franse zeeduivel met saffraan-tomaat-cognac roomsaus en wilde rijst tot kalfspiccata met zoetzure citroensaus, geglazuurde pareluien en Parijse aardappelen.

Andere hoogtepunten van het bijgewerkte menu zijn risotto van eekhoorntjesbrood, knapperige mediterrane groentetaart met balsamico-uiencompote, gestoofde zwarte kabeljauw met zeevruchtenemulsie en gevulde calamares en groene erwtenpuree, gegrilde prime rib en rustieke groenteschotel, Carnaroli-truffelrisotto met gerookte Ricotta en Florida kreeftenstaart met Rémy Martin cognacsaus en rijstpilaf.

De zondagsbrunch in The Grand Dining Room bestaat uit een nieuwe Asian Noodle Bar, een gastronomische Taco Corner, een op bestelling klaargemaakte Pasta Station, een gezonde Smoothie Bar en een Salad Bar met een uitgebreide selectie zetmelen, proteïnen, groenten en fruit, rauwe en gekookte groenten.

Toscana, gespecialiseerd in regionale smaken van Italië, zal 21 nieuwe gerechten bevatten, waaronder geroosterde paprikavlaai met romige Parmezaanse saus, witte bonensoep met worst en pasta, tagliolini carbonara en gevulde geroosterde lamslende met pittige soppressataworst.

Het populaire Terrace Café heeft haar lunchaanbod uitgebreid met lokaal geproduceerde vis, worst en gemarineerd vlees, inclusief regionale specialiteiten uit de havens en bezochte bestemmingen.

Voor eenvoudige gerechten heeft Waves Grill een vers, op bestelling bereide poke bowl-station toegevoegd, geïnspireerd op smaken van over de hele wereld.

De selectie van hapjes in de avond die in de lounges en bars worden geserveerd, wordt uitgebreid en zal afzonderlijk aan elke tafel worden gepresenteerd als onderdeel van de verbeterde gezondheids- en veiligheidsmaatregelen van de rederij. Gasten in Penthouse, Oceania, Vista en Owner’s Suites kunnen nu kiezen uit een canapé-selectie, waaronder plantaardige California-broodjes, een mezze-schotel en een Taco-trilogie.

De service is ook verbeterd met meer personeel en een nieuw elektronisch bestelsysteem dat het opnemen van bestellingen, de service voor eten en drinken en het reserveren van tafels stroomlijnt.