01 april 2020

Norwegian Cruise Line Holdings verlengt annulering cruises tot en met 10 mei

Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. met merken Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises, verlengt de eerder aangekondigde annulering van cruises met reizen tussen 12 april en 10 mei 2020 voor alle cruisemerken.

De verlenging van de tijdelijke annulering draagt bij aan de inspanningen over de hele wereld om de verspreiding van het COVID-19 coronavirus in te dammen, wat ook heeft geleid tot reisbeperkingen en voortdurende onzekerheid over de wereldwijde sluitingen en beschikbaarheid van havens.

“Omdat COVID-19 een aanzienlijke impact blijft hebben op gemeenschappen overal ter wereld, verlengen wij de tijdelijke annulering van cruises van al onze merken t/m 10 mei”, vertelt Frank Del Rio, President en CEO Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. “Hoewel wij begrijpen dat dit voor ongemak kan zorgen bij onze loyale reizigers en gewaardeerde reispartners, is de veiligheid en welzijn van onze gasten, bemanning en gemeenschappen die wij bezoeken onze eerste prioriteit. Wij waarderen hun voortdurende begrip, terwijl wij ons door deze ongekende tijden navigeren en ons steentje bijdragen aan de wereldwijde inspanningen om deze pandemie in te dammen.”

Gasten die tussen 13 maart – 10 mei met Norwegian Cruise Line, Oceania of Regent Seven Seas Cruises zouden cruise,  worden verzocht contact op te nemen de cruisemaatschappij of organisatie waar zij hebben geboekt voor meer informatie.

7 nachten met de Pride of America


Geniet van een 8-daagse cruise naar Hawaii
Rederij: Norwegian Cruise Line

 

Meer info

Schip: Pride of America
Vertrekpoort: Honolulu
Reisduur: 7 nachten
Normale prijs vanaf: 2809.00
Korting: 45 %
Speciale www.123cruisetips.nl prijs:

€ 1,545

7 nachten met de Norwegian Encore


Bewonder het romantische Juneau
Rederij: Norwegian Cruise Line

 

Meer info

Schip: Norwegian Encore
Vertrekpoort: Seattle
Reisduur: 7 nachten
Normale prijs vanaf: 1654.00
Korting: 44 %
Speciale www.123cruisetips.nl prijs:

€ 926

7 nachten met de Norwegian Sun


Vaar met de Norwegian Sun naar Seattle
Rederij: Norwegian Cruise Line

 

Meer info

Schip: Norwegian Sun
Vertrekpoort: Seattle
Reisduur: 7 nachten
Normale prijs vanaf: 1818.00
Korting: 43 %
Speciale www.123cruisetips.nl prijs:

€ 1,036