02 augustus 2020

AIDA Cruises moet eerste 4 cruises uitstellen

De Duitse cruisemaatschappij AIDA Cruises heeft noodgedwongen haar terugkeer in de vaart moeten uitstellen. Het heeft tegen de verwachting in nog geen definitieve goedkeuring gekregen van vlaggenstaat Italië voor de start van de eerste cruises deze maand. Het verzoek is nog steeds in behandeling. Hierdoor zijn de de geplande korte reizen van AIDAperla van / naar Hamburg van 5 tot 8 augustus, van 8 tot 12 augustus en van 12 tot 15 augustus 2020 en AIDAmar van / naar Warnemünde van 12 tot 16 augustus 2020 geannuleerd.

Het is een flinke teleurstelling voor AIDA Cruises.  Na intensieve voorbereidingen, met de steun van vele nationale en internationale autoriteiten en gezondheidsdeskundigen, had AIDA Cruises uitgebreide concepten voor de herstart ontwikkeld en alle verhoogde hygiënenormen en maatregelen geïmplementeerd ter bescherming tegen COVID-19 aan boord van haar schepen. De concepten en certificeringen voor het herstarten van de cruise waren met succes ontwikkeld en bevestigd door de verantwoordelijke autoriteiten.

In een verklaring laat AIDA Cruises dan ook weten de vertraging ten zeerste te betreuren. Het had haar gasten vanaf 5 augustus 2020 graag weer aan boord verwelkomd. AIDA Cruises gaat ervan uit dat zij tijdig de laatste formele goedkeuring van vlaggenstaat Italië zullen krijgen. Alle gasten van wie de reis niet kan worden uitgevoerd zullen zo snel mogelijk op de hoogte worden gebracht. Ze krijgen de mogelijkheid om opnieuw te boeken voor een andere reis en ontvangen een boordtegoed van 50% van de huidige reisprijs.

7 nachten met de AIDAperla


8-daagse reis aan boord van de AIDAperla
Rederij: Aida Cruises

 

Meer info

Schip: AIDAperla
Vertrekpoort: Santa Cruz de Tenerife
Reisduur: 7 nachten
Normale prijs vanaf: 1038.00
Korting: 23 %
Speciale www.123cruisetips.nl prijs:

€ 799

7 nachten met de AIDAperla


8-daagse cruise naar Santa Cruz de Tenerife
Rederij: Aida Cruises

 

Meer info

Schip: AIDAperla
Vertrekpoort: Las Palmas, Gran Canaria
Reisduur: 7 nachten
Normale prijs vanaf: 999.00
Korting: 20 %
Speciale www.123cruisetips.nl prijs:

€ 799

14 nachten met de AIDAperla


De pracht van het veelzijdige St. George's
Rederij: Aida Cruises

 

Meer info

Schip: AIDAperla
Vertrekpoort: La Romana
Reisduur: 14 nachten
Normale prijs vanaf: 1095.00
Korting: 6 %
Speciale www.123cruisetips.nl prijs:

€ 1,029